UA-93140049-1 Veikkausliiga Betsit 22 toukokuuta - Varamaalivahti

Veikkausliiga Betsit 22 toukokuuta

papoullis

Eilen osui kaikki Ykkösen kohteet. Tänään pelataan 5 ottelua ja kyllä täältäkin pelattavaa löytyy.

VPS – KuPS  molemmat joukkueet tekevät maalin
– Tämä on vakio pelikohde itselle kun KuPS pelaa. Joukkue on päästänyt maalin joka ottelussa ja kun oma hyökkäys on liigan parasta niin niin kauan pelataan kun osuu.

HJK – FC Inter alle 2.5 maalia
Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja kahdesti on HJK jäänyt ilman maalia. HJK on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 1.33 maalia per ottelu enkä näe mitään syytä minkä takia tämä muuttuisi tähän otteluun jossa Inter tulee taas puolustamaan hullun lailla.

PS Kemi – Ilves alle 2.5 maalia
– Kerroin on tällä hieman pieni mutta kun kyseessä on hyvin puolustava Ilves ja joukkue joka haluaa kovasti parantaa puolustustaan niin tuskin montaa maalia ottelussa nähdään.

TPS – Honka alle 2.5 maalia
–  TPS ei ole vielä kotona tehnyt maaliakaan. Hongallakin on maalinteko vaikeuksia. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kolmasti ja kertaakaan ei menty yli 2.5 maalin. Sama jatkuu myös Veikkausliigassa?

IFK Mariehamn – FC Lahti kotivoitto tasapeli ei vetoa
–  Oikeastaan mikään muu ei tue kotivoittoa kuin se että MIFK oli viime kaudella yksi sarjan parhaista kotijoukkueista. Kun vastassa ei ole HJK ja he eivät ole siltikään suosikkeja niin pakko sitä on pelata.

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Pelionnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *