UA-93140049-1 Torstain betsit - 19 huhtikuuta - Varamaalivahti

Torstain betsit – 19 huhtikuuta

apoel

Torstain betsit – 19 huhtikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Eilen osui kivasti 4 kohdetta viidestä. Kuopiolaisten maalia jäätiin kaipaamaan. Tänään löytyi kolme kohdetta.

 
Englannin Valioliiga: Burnley – Chelsea 1X
– Burnley on kovassa vireessä tällä hetkellä sillä he ovat ottaneet 5 voittoa putkeen ja taistelevat tosissaan europaikoista tällä kaudella. Voitto tästä veisi heidät ohi Arsenalin. Chelsea pelaa viikonloppuna FA Cupin semi-finaalissa joten pientä kierrätystä voi olla luvassa.
 
Englannin Valioliiga: Leicester yli 5.5 kulmapotkua
– Leicesterin viimeisessä kolmessa kotiottelussa on heidän kulmapotkujensa määrä ollut 7, 13, 13. Edellisissä 10 kotiottelussa 5/10 on päätynyt yli 5.5 kulmapotkun joten tässäkin 2.05 kerroin on lievää ylikerrointa.
 

Copa Libertadores: Allianz Lima – Junior Barranquilla 1X
– Etelä-Amerikassa on aina hyvä luottaa kotijoukkueeseen sillä matkustus rasittaa ja kotietu on yleensä melkoinen. Tässä Allianz Limalla on juurikin ylikerroin. Joukkue kierrätti pelaajia edellisessä tappio-ottelussa liigassa jotta he voisivat keskittyä tähän peliin.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *