UA-93140049-1 Tiistain betsit - 27 maaliskuuta - Varamaalivahti

Tiistain betsit – 27 maaliskuuta

27 3 betsit

Tiistain betsit – 27 maaliskuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Itse en ole ammattivedonlyöjä vaan täysi harrastelija. Tämän takia tykkään lyödä vetoja joissa on hieman mahdollista tehdä voittoa useampi sata euroa.

Kaikki jengit näyttävät valmistautuvan MM-Kisoihin joten erittäin puolustavaa peliä on ollut lähes jokaisella. Koetetaan nyt taas uudestaan kuitenkin. Ehkä tällä kertaa nähdään hieman hyökkäävämpää peliä.
 
Venäjä – Ranska Yli 2.5 maalia – Kerroin 1.95
– Venäjä on kyllä heikko tällä hetkellä. Brasiliaa vastaan puolustettiin hyvin avauspuolisko mutta lopputulos oli 0-3 vieraille. Ranska on saman tason vastustaja jonka matseissa aina nähdää maaleja. Kolumbialle tuli takkiin 2-3 joten nyt halutaan näyttää.
 
Tanska – Chile yli 2.5 maalia – Kerroin 2.10
– Chile ei ole MM-Kisoissa joten he pystyvät hyvin pelaamaan vapaantuneemmin. Samoin kuin Tanska. Chilen viimeiset kolme ottelua ovat menneet yli 2.5 maalia.
 
Luxembourg – Itävalta yli 2.5 maalia – 1.80 kerroin
– Kumpikaan joukkue ei ole MM-Kisoissa joten tässä on myös mahdollisuus maaleihin. Molemmilla joukkueilla 3 viimeisestä 5 ottelusta mennyt yli 2.5 maalin.
 
Saksa – Brasilia yli 2.5 maalia- Kerroin1.85
– Vaikka molemmat joukkueet pelaavat MM-Kisoissa, tässä tuskin nähdään hirveästi puolustavaa peliä. Brasilia vieläkin muistaa 7-1 nöyryytyksen viime MM-Kotikisoissa. Molemmilla joukkueilla 3 viimeisestä 5 ottelusta päättynyt yli 2.5 maalin.
 
Australia – Kolumbia yli 2.5 maalia – Kerroin 1.80
Australia hävisi Norjalle 4-1 ja Kolumbia voitti Ranskan 2-3. Molemmat joukkueet pystyvät maaleja tekemään joten yliveto.
Katsotaan jos näillä saisi hieman valoa maajoukkuetauon pimeyteen.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *