UA-93140049-1 Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 11 helmikuuta - Varamaalivahti

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 11 helmikuuta

aeklarnaca

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 11 helmikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Kyproksen 24 kierros jatkuu kolmella ottelulla.

FC Pafos – APOEL 15:00 Stadio Stelio Kyriakides, Paphos

FC Pafos sai voitottoman putkensa katki viikolla kun he voittivat Aris Limassolin 0-6. Vaikka FC Pafos on nousijajoukkue niin heillä on tarkoitus nousta saarten suurien joukkuoon kiitos heidän rikkaan venäläisomistajansa. Kotona he ovat pelanneet erittäin hyvin vaikka viimeiset pari kotiottelua ovat tappiohin päättyneetkin. APOEL on sarjajohtaja ja jahtaa jo seitsemättä perättäistä mestaruutta. He eivät ole olleet kuitenkaan samanlainen dominoiva joukkue kuin viime kausina ja heillä on vieläkin runsaasti pelaajia loukkaantuneena. Tämä antaa motivoituneelle kotijoukkueelle hieman tasoitusta.

Peli-idea: Joukkueilla on tasoeroa vieraiden eduksi mutta hieman liian pieni on vierailijoiden kerroin. FC Pafos +1.5AH

Olympiakos – Anorthosis 17:00 Makareio Stadion, Nicosia

Tämä on lähes pakkovoitto peli molemmille joukkueille. Olympiakos Nicosia on vain yhden pisteen edellä putoamisviivaa ja he kohtaavat seuraavassa ottelussa juuri heidän alapuolellaan olevan Aris Limassolin. Olympiakos taisteli hyvin heidän edellisessä ottelussaan mutta hävisivät vieraissa 2-0 Nea Salaminalle. Joukkue on kuitenkin parempi joukkue kotona kuin vieraissa sillä tappioita on tullut vain 4. Voittoja 2 ja tasapelejä 5.

Anorthosis hävisi viime ottelussa kotonaan Omonoialle 1-2 ja tippuivat lisää kärjen vauhdista. He eivät voi enää tippua lisää tai kirittävää jää liian paljon kun runkosarja loppuu.

Peli-idea: Olympiakos taistelee mutta tasoero on liian suuri. Anorthosis voittaa vähintään 2 maalilla.

Apollon – AEK Larnaca 17:00 Tsirion Stadion, Limassol

Kierroksen suurin ottelu kun sarjakakkonen Apollon kohtaa sarjakolmosen AEK Larnakan. Apollon on omasta mielestäni sarjan paras joukkue tällä hetkellä ja tämä on heille pakkovoiton paikka jotta piste-ero APOELiin ei kasva liian suureksi. Sama koskee AEK Larnakaa sillä he ovat jo 5 pistettä APOELia perässä.

Peli-idea: Apollon on erittäin hyvä kotijoukkue kun taas AEK ei ole ihan samaa luokkaa vieraissa sillä hellä on jo 4 tappiota vieraskentältä tällä kaudella. Apollonin kotivoitto.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *