UA-93140049-1 Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 7 helmikuuta - Varamaalivahti

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 7 helmikuuta

vetovihjeet

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 7 helmikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Kyproksen 23 kierros jatkuu kolmella ottelulla.

Anorthosis – Omonoia 17:00 Stadio Antonis Papadopoulos, Larnaka

Molemmat kuuluvat saaren ”suuriin”  joukkueisiin joten iso matsi tiedossa. Viime kaudella kävin katsomassa tämän matsin ja huikea tunnelma stadionilla ja kun vielä Anorthosis nousi tasapeliin niin se oli yksi parhaimmista otteluista mitä olen Kyproksella nähnyt. Tänä vuonna asetelmat ovat hieman toisenlaiset. Anorthosis on hävinnyt vain yhden ottelun koko kautena ja Omonoia on hieman kyntänyt alkukaudesta. Nyt Omonoia on taas iskussa joten tasainen ottelu tiedossa.

Peli-idea: Tasapeli voi olla lähellä mutta omat killinkini menevät molemmat joukkueet tekevät maalin vedolle.

AEL – Ermis 18:00 Tsirion stadion, Limassol

Tämä on pakko voitto kotijoukkueelle joka on tippunut kärjen tahdista hieman ja kun he ovat tippuneet myös Cupista niin jos Eurooppaan haluavat niin parannusta on tapahduttava. Maalinteon kanssa heillä on ollut ongelmia mutta uusilla hankinnoilla sekin on saatu korjattua. Ongelma vaan on se että samalla liigan paras puolustus on heikentynyt ja maaleja on päästetty enemmän kuin laki sallisi viime otteluissa.

Ermis on keskikastin joukkue joka pystyy yllätyksiin myös isoja vastaan (joihin AEL kuuluu). He ovat myös valmentajanvaihdoksen jälkeen saaneet 10 pistettä viidestä viime ottelusta joten kunnossakin he ovat. Vierasmatsit vaan eivät ole tällä kaudella sujuneet joten en uskalla X2 edes laittaa.

Peli-idea: molemmat joukkueet tekevät maalin. Hyökkäys on molemmilla edelisissä otteluissa onnistunut mutta puolustus taas ei.

Doxa – Apollon 19:00 Makareio Stadion, Nicosia

Tämä ottelu päättää kierroksen. Doxa hävisi alkukaudella Apollonille 4-2 mutta samanlaista maalintekofestivaalia en usko että tapahtuu tänään. Doxalta puuttuu hyökkäyksestä sekä Asamoah että Wilson Kenidy joka heikentää joukkuetta huomattavasti. Heiltä puuttuu myös ykkösmaalivahti Kremsl.

Peli-idea: Apollon tulee ottelun voittamaan mutta ei ole varmuutta kuinka monella maalilla. Uskon kuitenkin että Doxa ei maaleja saa (PAITSI jos Apollon johtaa jo useammalla maalilla 1 puoliskon jälkeen.). Apollon voittaa nollille.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *