UA-93140049-1 Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 6 helmikuuta - Varamaalivahti

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 6 helmikuuta

maachi

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 6 helmikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Kyproksen jalkapalloa ei taas pelattu viikonloppuna Presidentivaalien takia joten nyt pelataan taas viikolla. Tänään tiistaina on 4 ottelua. Runkosarjaa on jäljellä enää 4 kierrosta. Tämän jälkeen Top-6 joukkuetta pelaa mestaruudesta. Seuraavat 6 joukkuetta pelaavat putoamista vastaan ja kaksi huonointa joukkuetta putoaa suoraan. Jokainen peli ja piste ovat siis erittäin tärkeitä.

Aris Limassol – FC Pafos 17:00 Tsirion Stadion, Limassol

Tämä on iso ottelua putoamistaisteluun. Aris Limassolin kausi on ollut erittäin surkea sillä he investoivat aika paljon uusiin pelaajiin ja nyt vielä tammikuussakin tuli uusia sisään. En usko kuitenkaan että kurssi on totaalisesti kääntynyt vaikka edellisessä ottelussa tuli 0-4 voitto jumbojoukkue Ethnikosista. Se tulos oli vedonlyönnillisesti erittäin epäilyttävä joten jäten sen huomioimatta. Aris on voittanut vain 3 ottelua tällä kaudella. Kahdesti jumbo Ethnikosin ja kerran Doxan kotonaan 1-0. Ei hirveän vakuuttavaa.

FC Pafos on hävinnyt viimeiset 5 ottelua putkeen ja he eivät ole voittaneet otteluakaan sitten marraskuun. Tähän on varmasti montaa syytä mutta suurin on tietenkin maalinteossa. Joukkue on onnistunut vain 13 kertaa 22 ottelussa. Varsinkin vieraissa maaliero on 2 tehtyä – 25 päästettyä ja vain 1 voitto. SILTI, uskon että FC Pafos on joukkueista parempi tai ainakin heidän potentiaalinsa on huomattavasti suurempi.

Peli-idea: FC Pafos tasapeli ei vetoa. Tämä näyttää tiukalta ja vähämaaliselta ottelulta mutta koska tämä on molemmille vähän pakkovoiton paikka niin jätän maaliarvoittelun sikseen.

APOEL – Ethnikos Achnas 18:00 GSP Stadion, Nicosia

Ei paljoa kerrottavaa. Sarjajohtaja vastaan sarjajumbo. Sarjan paras materiaali vastaan sarjan heikoin varsinkin kun he päästivät jo 5 parasta pelaajansa lähtemään kun tippuminen on lähes varma. Jos APOEL ei voita tätä ottelua vähintään 4 maalilla niin sitten mättää jossain.

Nea Salamina – Olympiakos 18:00 DANOI Ammochostos-Epistrofi, Larnaka

Toinen iso putoamistaistelu matsi. Nea Salamina on yhdestoista ja vain pisteen edellä Olympiakosia ja vain 2 pistettä edellä putoamisviivaa ja Arisia. Vaikka Nea Salamina hävisi edellisen ottelunsa selvästi Omonoialle, se tappio oli odotettu. Sitä edellisistä kolmesta ottelusta joukkue oli saanut 7 pistettä. Yksi isoin syy tähän on joukkueen uudet hankinnat joka on piristänyt hyökkäyspeliä huomattavasti. Vastaiskut ovat nopeita ja brassit taitavia. Joukkue joka on ehdottomasti nousussa.

Olypiakos on heikossa jamassa. Heidät oletettiin tippuvan tällä kaudella sillä heillä ei ollut kesällä varaa yhteenkään vahvistukseen. He ovat kuitenkin yllättäneet positiivisesti ja varsinkin kotonaan he ovat vaikeasti voitettavissa. Vieraissa peli ei ole kuitenkaan kulkenut sillä matkaotteluista on saldona vain 1 voitto. Heiltä puuttuu myös tästä ottelusta tärkeät Miguelito ja Torres.

Peli-idea: Nea Salaminan vähintään 2 maalin voitto tai sitten Nea Salaminan voitto ja yli 2.5 maalia. Tarkkailkaa kertoimia.

AEK – Alki Oroklini 19:00 AEK Arena, Larnaka

Tämä on pieni Derby ottelu sillä molemmat joukkueet pelaavat koti ottelunsa Larnakassa. AEK on joukkueista huomattavasti vahvempi sillä he ovat 5 pistettä kärkijoukkue APOELia perässä ja omaavat parhaimman kotisaldon 8 voittoa ja 3 tasapeliä. Ei tappioita. He pääsevät tähän otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla mukaanluettuna saaren ykköspyssy Florain Taulemesse joka missasi edellisen ottelun.

Sarjanousija Alki Oroklini on esiintynyt erittäin vahvasti tällä kaudella ja he ovat tukevasti liigan keskivaiheilla. Heillä on erittäin hyvä hyökkäys joka pystyy tekemään maalin lähes ketä vastaan tahansa.

Peli-idea: Joukkueilla on selkeä tasoero joten AEK voittaa vähintään 2 maalilla. AEK ja yli 2.5 maalia on kanssa mietinnässä.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *