UA-93140049-1 Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 31 tammikuuta - Varamaalivahti

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 31 tammikuuta

20160917_180302

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 31 tammikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Kyproksen liiga jatkuu presidentinvaalien jälkeen tai siis välissä sillä toisin kuin Suomessa niin Toiselle kierrokselle mentiin prosentein 35% ja 30%.

Keskiviikko 31 tammikuuta

Ethnikos Achna vs Aris Limassol 17:00 Dasaki Stadion, Achna

Jumbo finaali jossa kaksi heikointa joukkuetta tällä hetkellä kohtaavat. Ethnikos on jo luovuttanut sarjapaikasta taistelemisen ja he päästivät 5 parhainta pelaajansa lähtemään. Nyt he pelaavat vain paikallisilla pelaajilla. Joukkueen taso on tällä hetkellä 2 Divisioonan luokkaa mutta he ovat silti aina yllätysvalmiita kotonaan. Aris Limassol on hankkinut muutaman uuden pelaajan ja tämä ottelu on heille pakkovoitto. He ovat 4 pistettä suoran putoamisviivan alla kun heillä on enää 5 kierrosta jäljellä. Aris on joukkuista parempi mutta en saa heistä noin suurta suosikkia tähän otteluun. He ovat koko kaudella voittaneet vain 2 ottelua ja eivät vielä yhtään vieraissa.

Peli-idea: Pieni veto tasapeliin ja toinen veto Arisin voitolle jossa molemmat joukkueet tekevät maalin.

Apollon vs APOEL 17:00 Tsirion Stadion, Limassol

Tässä ottelussa pelataan taas mestaruudesta. Apollon murskasi APOELin viime viikolla 0-4 Nikosiassa ja nousi sarjakärkeen. Apollon on ollut joukkueista paremmassa vireessä ja he ovat myös ainoa joukkue joka ei ole vielä hävinnyt tällä kaudella. Tämä ottelu kuitenkin eroaa hieman viime viikkoisesta sillä se ottelu oli siirretty ottelu alkukaudesta ja APOEL ei voinut käyttää uusia hankintojaan siinnä. Tässä ottelussa he voivat heitä käyttää joten puolustus paranee huomattavasti. APOEL ei voi hävitä tätä ottelua joten uskon erittäin tiukkaan puolustus peliin. Apollonin liike ei pysty enää yllättämään. Samalla täytyy kuitenkin sanoa että APOEL ei ole pystynyt voittamaan Apollonia sitten vuoden 2016 maaliskuun. Se on 12 ottelun putki.

Peli-idea: Alle 2.5 maalia ja pieni veto tasapelille.

FC Pafos vs Anorthosis 18:00 Stadio Stelio Kyriakides, Paphos

Kotijoukkue oli sarjan yllättäjä alkukaudella mutta nyt joukkue ei ole pystynyt voittoon sitten marraskuun. Heidän suurin ongelmansa on ollut maalienteko ja vieraspelit. Vieraissa on tullut vain yksi voitto ja maaleja on tullu 21 ottelussa vain 13 joka on sarjan huonoin saldo. Kotona on kuitenkin kulkenut sillä kotisaldo on 4 voittoa, 4 tasapeliä ja vain 2 tappiota jotka ovat tulleet kuitenkin viimeisissä kahdessa koti-ottelussa. Maalinteko-ongelmaa joukkue haki ratkaisua tuomalla entisen Venäjän maajoukkuepelaaja Torbinskin ja ranskalaisen hyökkääjän Kevin Berigaudin Montpellieristä. On vain ajan kysymys milloin kurssi kääntyy.

Anorthosis on yksi sarjan parhaista joukkueista ja siirto-ikkunan aikana he ovat vahvistuneet entisestään. Alkukaudesta heillä on ollut maalinteko-ongelmia myös ja nyt hyökkäys näyttää uudenlaiselta kun Slovakian maajoukkuepelaaja Michal Duris liittyi joukkueeseen. Heillä on 3 muutakin uutta pelaajaa joten voittoja alkaa tulemaan. Ei välttämättä kuitenkaan vielä sillä tästä ottelusta joukkueella on muita poissaoloja ja pari pelikiellossa olevaa pelaajaa. Uusien pelaajien ruuti ei ole välttämättä heti kuivaa.

Peli-idea: 1X tuplamahdollisuus. Tämä on pienellä riskillä sillä Anorthosis on joukkueista parempi. Heillä on kuitenkin erittäin suuri määrä tasapelejä jonka takia tätä kannattaa pelata.

AEK vs Doxa 19:00 AEK Arena, Larnaca

Kotijoukkue taistelee vielä mestaruudesta tai vähintäänkin euro paikoista. Doxalla ei ole sarjassa enää pelattavaa sillä he eivät kuuden joukkoon enää 5 kierroksen aikana ehdi ja joukkue on niin paljon heikompia joukkueita parempi että putoamisestakaan ei ole enää pelkoa. Doxa on kuitenkin niin lähellä APOELia että he tulevat tekemään kaikkensa että heitä auttaakseen ja pisteiden ottaminen pahalta AEKilta on yksi mahdollisuus.

Paikalliset lehdet ovat kirjoitelleet että AEKilta puuttuisi ottelusta heidän kovin syömähampaansa Florian Taulemesse joka on tehnyt 19 pelaamassaa ottelussa 19 maalia. Kun hänen maalit otetaan pois niin AEK on tehnyt keskimäärin vain hieman yli 1 maalin per ottelu. Doxa on myös pelannut useampia hyviä puolustusotteluita isoja vastaan niin uskon kovasti vähämaalisuuteen. Taulemessen pelaaminen kannattaa kuitenkin varmistaa sillä paikalliset lehdet eivät ole aina ajan tasalla.

Peli-idea: Alle 2.5 maalia.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *