UA-93140049-1 Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 30 tammikuuta - Varamaalivahti

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 30 tammikuuta

papoullis

Pelivihjeet Kyproksen otteluihin 30 tammikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Kyproksen liiga jatkuu presidentinvaalien jälkeen tai siis välissä sillä toisin kuin Suomessa niin Toiselle kierrokselle mentiin prosentein 35% ja 30%.

Tiistai 30 tammikuuta

Olympiakos vs AEL 17:00 Makareio Stadion, Nicosia

Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä joten helppoa peliä tästä ei tule kummallekaan. Olympiakos on kotona vaikeasti voitettavissa sillä 10 ottelusta vain 3 on päättynyt tappioon ja nekin niukasti. (Alki 0-3 ottelua ei lasketa sillä valmentaja halusi ”kokeilla” hyökkäävää peli, joka ei todellakaan onnistunut). AEL on joukkueista huomattavasti vahvempi mutta ei kuitenkaan mikään dominoiva tiimi.

Peli-idea: Vähämaalinen ottelu eli alle 2.5 maalia. Peli voi päättyä tasan tai sitten AEL voittaa tasan yhdellä maalilla.

Alki vs Ermis 18:00 DANOI Ammochostos-Epistrofi Larnaca

Tiukka keskikastin taistelu jota kumpikaan joukkue ei halua hävitä. Itse arvostan Ermistä kokemuksen kautta lievästi paremmaksi mutta heidän vierassaldonsa on tällä kaudella heikko (1-3-6).

Peli-idea: Tasapeli tai Ermis Tasapeli ei vetoa.

Omonoia vs Nea Salamina 19:00 GSP Stadion, Nicosia

Kaksi nosteessa olevaa joukkuetta. Omonoia voittanut 4 ottelua viidestä ja Nea Salamina on kahden ottelun voittoputkessa. Siihen se yhtenäisyys sitten loppuukin. Omonoia on joukkueista huomattavasti parempi ja kun ottelu pelataan Nikosiassa niin voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä. Pienenä historian opetuksena voidaan sanoa että Nea Salamina on onnistunut voittamaan Omonoian vieraissa viimeksi vuonna 1996.  Tästä huolimatta uskon että Salamina pystyy maalien tekoon.

Peli-idea: Kotivoitto jossa molemmat joukkueet tekevät maalin.

Huomenna keskiviikkona pelataan 4 ottelua.

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *