UA-93140049-1 Pelivihjeet Kyprokselle 14 tammikuuta - Varamaalivahti

Pelivihjeet Kyprokselle 14 tammikuuta

aek

Pelivihjeet Kyprokselle 14 tammikuuta

Suosittelemme Redkingsin vedonlyöntiä, AVAA TILI – TÄSTÄ

Kyproksella on runkosarjaa jäljellä enää suurimmalla osaa joukkueita 7 kierrosta ja taistelu paikoista 6 parhaan joukossa ja 6 seuraavan joukossa käy tiukkana. Sunnuntaina pelataan mestaruuden kannalta tärkeä ottelu kun isot Apollon ja Anorthosis kohtaavat Limassolissa.

Sunnuntai 14 tammikuuta

Doxa – APOEL 15:00 Makareio Stadium, Nicosia

Tämä ottelu voidaan unohtaa sillä vastakkain pelaavat hyvä veli kerhon pahimmat joukkueet Doxa ja APOEL. Doxa tekee mitä APOEL haluaa joten ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä. Doxa on vähän kuin APOELin reservijoukkue sillä he toivat uuden hyökkääjän brasiliasta lainalle APOELin yhteistyöseura Atletico Paranaensesta vain sitä varten että APOEL voi katsoa miten poika pärjää ensi kautta varten. Onneksi Sadik on pelikiellossa ettei tähän farssiin tarvitse osallistua

Peli-idea: APOEL voittaa ottelun mutta tulos voi olla 0-2, 2-5, 2-3, 1-4 tai mitä tahansa siltä väliltä

Apollon – Anorthosis 17:00 Tsirion stadion, Limassol

Todella tärkeä ottelu molemmille joukkueille. Apollon on pisteen Anorthosia perässä mutta he ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän. Apollon on selkeä suosikki sillä he eivät ole hävinneet vielä otteluakaan tällä kaudella ja kotona joukkue on voittan 7 ja pelannut kerran tasan. Pienenä tasoituksena he pelasivat keskiviikkona 0-2 voitto ottelussa FC Pafosia vastaan joten Anorthosis on saanut useamman lepopäivän.

Anorthosis voitti viime kierroksella sarjajohtaja AEK Larnakan joten itseluottamus on kohdillaan. He eivät ole vielä vieraissa hävinneet kertaakaan joten se on tarkoitus tänäänkin.

Peli-idea: Pelataan molemmat joukkueet tekevät maalin. Pieni veto tasapeliin sillä tarkkaa peliä tiedossa.

FC Pafos – AEL 18:00 Stadio Stelio Kyriakides, Paphos

FC Pafos on pahassa voitottomien otteluiden putkessa ja keskiviikkona tuli vielä kauden ensimmäinen kotitappio Apollonille. Yllättäjäjoukkueen kausi on pahasti kääntymässä taisteluun putoamista vastaan jollei tilanne pian muutu. Joukkue on erittäin hyvä kotijoukkue joten pienet mahdollisuudet on varsinkin kun he voittivat AEL:in Limassolissa alkukaudella.

AEL omaa sarjan parhaan puolustuksen mutta joukkue on hieman liikaa pelannut tasapelejä. Tämä ottelu on hieman pakkovoitto sillä tämän jälkeen tulee iso määrä isoja joukkueita vastaan josta ei voi aina 3 pistettä luvata.

Peli-idea: Sarjan huonoin hyökkäys vastaan sarjan paras puolustus niin pakko sitä on alle 2.5 maalia pelata. Tasapelin mahdollisuus on myös erittäin iso.

CY Leaderboard

Pelionnea!

Lisää Twitteristä @varamaalivahti0

ramaalivahti0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *