UA-93140049-1 Vedonlyöjä! Pelaa APOEL:ia vastaan. - Varamaalivahti

Vedonlyöjä! Pelaa APOEL:ia vastaan.

20160828_212552

Ensinnäkin, olen APOELin kannattaja ja viime kaudella minulla oli kausikortti heidän otteluihin. Tänä vuonna muutin Limassoliin joten käyn vain katsomassa APOELin Limassolin ottelut mutta seuraan muutenkin aktiivisesti Kyproksen jalkapallon muitakin joukkueita ja tulen kauden aikana olemaan varmaan yli 20 ottelussa paikan päällä.

Olin stadionilla kun APOEL pelasi tasaväkisesti Tottenhamia vastaan vaikka hävisikin ottelun 0-3. Ilman Harry Kanea ja Hugo Llorisia, APOEL olisi voinut jopa voittaa ottelun. Sen verran hyviä paikkoja heillä oli.

Kirjoitin hieman aiemmin että Vedonlyöjä – älä aliarvioi Kyproslaisia joukkueita sillä ne eivät ole Kyproslaisia ja se on pätenyt hyvin sillä sekä APOEL että Apollon ovat molemmat pelanneet hyvin Euroopassa tällä kaudella. Nyt pyydän että unohdatte tämän seuraavaksi 10 päivän ajaksi.

Uskon että tuolla aikavälillä on mahdollisuus tehdä hyvä summa rahaa pelaamalla näitä joukkueita vastaan. Tämä hyvä mahdollisuus alkaa jo tämän viikon perjantaina kun APOEL kohtaa Berat Sadikin edustaman Doxan. En yhtään epäile ettei APOEL ottelua voittaisi. Sen verran hyvät välit seuroilla ovat sillä Doxa on voittanut historiansa aikana APOELin vain kerran, sopivasti 90+ minuutin rankkarilla pari kautta sitten. Nyt samanlaiseen tappioon ei APOELilla ole varaa menetettyään pisteitä jo yllättävästi parissa aikaisemmassa ottelussaan.

Ilman tuota seurojen välistä ”ystävyyttä”, Doxan voittokerroin 15+ houkuttelisi suuresti. APOEL on kerran pelannut perjantaina ja se oli ottelu Aris Limassolia vastaan joka päättyi 0-0. Ilman Watermanin pelastuksia, APOEL olisi voinut hävitä ottelun. Näytti siltä että pelaajat eivät halunneet loukkaantua ottelussa jotta he pääsisivät pelaamaan Tottenhamia vastaan. Sama voi olla odotettavissa nytkin.

Tämä ottelu pelataan ilman faneja ja vielä poissa Nikosiasta, GSZ stadionilla Larnakassa. Koska peli on jo perjantaina niin voi olla että muutama kaveri jotka pelasivat vielä tiistaina maajoukkueidensa mukana ei pelaa tässä ottelussa.  Näihin kuuluu mm. Giorgos Merkis joka pelasi 90 minuuttia kovaa Belgian hyökkäystä vastaan. Normaalisti hän ei ole aloittava pelaaja mutta koska Brassi Carlao halutaan säilyttää terveeksi Dortmund matsiin, Merkisin on pakko aloittaa. Samoin myös nuori oikea pakki Vouros joka pelasi tiistaina Kreikan U21 mukana. Toinen oikea pakki Milanov on vielä 7-10 päivää ennenkuin hän voi pelata. Mahdollisesti nuorta Sallaita halutaan leputtaa kun hän pelasi Fäär-Saaria vastaan tiistaina Unkarin paidassa. Poissa on vielä myös joukkuee paras laituri Efrem.

APOELilla on ollut monia loukkaantumisia jo nyt kauden aikana ja he eivät ole vielä saaneet parasta kokoonpanoaan yhteenkään otteluun. Tämä vie aika paljon hyökkäystehoja sillä he eivät luo tarpeeksi hyviä paikkoja. Joukkueen laitureista sekä Oar että Efrem ovat missanneet monia otteluita ja uutta pelaajaa Zahidia on peluutettu usealla eri paikalla.

APOELin tilanteen vuoksi, heitä vastaan kannattaa nyt pelata. Koska joukkueet ovat ystäviä keskenään, APOELin pitäisi voittaa tämä ottelu mutta Doxa tasoitusvedoilla on hyvä veto. Doxa +1.5AH ja mahdollisesti Doxa yli 0.5 maalia houkuttavat.

Muita hyviä kohteita Kyproksen 1. Divisioonaan viikonlopulle.
Aris – AEK 1X
Ermis – Omonia Nicosia yli 2.5 maalia
AEL – FC Pafos X2

APOEL – Dortmund 17.10.2017 klo 21.45 GSP Stadion, Nicosia.

Kuten alussa sanoin, APOEL pelasi hyvin Tottenhamia vastaan, mutta en usko siihen nyt. Tämä on Dortmundille pakkovoitto joten he ottavat ottelun tosissaan. APOEL ei pääse enää yllättämään. Saksalaisten pelityyli on myös APOELille myrkkyä. APOELin keskikenttä kaksikko Morais – Vinicius on todella hidas ja Dortmund pystyy hyvällä liikkeellä sahaamaan tämän puolustuksen reikäjuustoksi. Tottenham pelasti aika passiivisesti suurimman osan ajasta johtoasemassa mutta Dortmund ei tule tätä tekemään. APOELin puolustus tulee olemaan nesteessä.

En usko että 0-3 tulee edes riittämään joten 2.45 kerroin Dortmund -2 on lahja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *