UA-93140049-1 Maanantai 10 huhtikuuta pelivinkit - Varamaalivahti

Maanantai 10 huhtikuuta pelivinkit

aek

Maanantai 10 huhtikuuta pelivinkit: Veikkausliiga, Allsvenskan ja Eliteserien

HJK – KuPS
1.22 – 5.00 – 11.00- Pelaa RedKingsillä

– HJK aloitti kauden murskaavasti kehnoa Vepsua vastaan. KuPS on vastustajana kovempi mutta kyllä heidänkin pitäisi jäädä HJK:n jalkoihin. KuPSin puolustus ei ole ainakaan vielä tarpeeksi kovalla tasolla kohdata huippuvireiset Helsinkiläiset. Kotona HJK voi pystyä useammankin maalin tekoon. Päävetona on että HJK tekee vähintään 3 maalia ottelussa kertoimella 2.30.

Elfsborg – AIK
2.33 – 3.10 – 2.73- Pelaa RedKingsillä

– Tässä kohtaa kaksi Allsvenskanin kovaa joukkuetta jotka molemmat taistelevat Euro Cup sijoista ellei jopa mestaruudesta. Itse arvioin AIK:n kovemmaksi joukkueeksi varsinkin puolustuksen osalta. Hyökkäyskin on kova mutta koska kärjessä on kaksi uutta miestä ei tehoja ole ainakaan vielä hirveästi löytynyt. Elfsborg aloitti sarjan hienosti murskaamalla Kalmarin vieraissa 1-5. Numeroissa on kyllä enemmän Kalmarin puolustuksen huonoutta kun Elfsborgin hyökkääjien taitoa. Joukkue sai vastahyökkäyksistä useita paikkoja ja käytti ne hyvin hyväkseen. AIK:n kovaa puolustusta vastaan näitä paikkoja ei hirveästi tule. Vähämaalinen tasuri on tässä ottelussa lähellä mutta otetaan vain alle 2.5 maalia peleihin 1.75 kertoimella.

Kristiansund – Brann
3.50 – 3.20 – 2.04 – Pelaa RedKingsillä
Sarjanousija on kovan paikan edessä. Puolustus toimii kohtalaisesti mutta silti kahdesta ottelusta on tullut kaksi tappiota. Viime kauden kakkonen Brann on heikentynyt mutta silti heillä on ollut ihan vahva kauden avaus. 1-1 Vierastasapeli Tromssaa vastaan ja kotona hieno 3-0 voitto vahvasta Stromgodsetistä. Vaikka joukkue on vahvempi kotonaan kuin vieraissa niin kyllä heidän yksi maali Kristiansundia vastaan pitäisi saada. Vierasvoitto 2.04 kertoimella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *