UA-93140049-1 Unibet - 100 Euron bonus + 10 Euron Riskitön Mobiiliveto - Varamaalivahti

Unibet – 100 Euron bonus + 10 Euron Riskitön Mobiiliveto

unibet_logo

Unibet on yksi maailman tunnetuimmista vedonlyöntibrändeistä ja myös yksi Suomen suosituimmista. Heillä on jatkuvasti tarjouksia ja yksi parhaimmista live-vedonlyönneistä. Avaa tili TÄÄLTÄ.

Suomen helpoin bonus!

– Tuplaamme ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön. Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!

Kuinka lunastat bonukset?

1. Täytä rekisteröitymislomake ja liity mukaan bonustarjouksiin hyväksymällä säännöt ja ehdot. Bonus aktivoituu rekisteröinnin yhteydessä ja aika kierrätysehtojen täyttämiseen alkaa – sinulla on siis 30 päivää aikaa tallettaa ja täyttää kierrätysehdot.

2. Tee talletus ja talletusbonus aktivoituu automaattisesti pelitlillesi tuplaten ensimmäisen talletuksesi määrän 100€ saakka.

3. Aloita pelaaminen. Bonuksesi kierrätys alkaa etenemään välittömästi kun aloitat pelaamaan oikealla rahalla Vedonlyönnissä (yli 1.4 kertoimet), Bingossa tai Casinopeleissä.

4. Lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilissa tehty single-vetosi on automaattisesti riskitön. Aseta vähintään 10€ veto mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisäämme automaattisesti seuraavana arkipäivänä 10€ pelitilisi “Minun bonukset”-osioon. 10€ bonusrahan voit vapauttaa pelitilille heti ensitalletusbonuksen kierrätettyäsi. Vain ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön siinä tapauksessa, että se on vähintään 10€ suuruinen. Jos olet ehtinyt asettaa vetoja mobiililaitteella ennen tätä, niin riskitön veto ei ole käytettävissäsi.

unibetfrontpage

unibetbetpage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *